Vrijedna donacija Dm-a udomljenoj djeci

Vrijedna donacija Dm-a  udomljenoj djeci

U petak, 27. veljače u prostorijama Foruma primili smo izuzetno vrijednu donaciju tvrtke “dm-drogerie markt” koju nam je uručila područna menadžerica dm-a za našu regiju gospođa Dijana Košić. Prilikom uručenja simboličnog čeka od 137.000,00 kn, iznosa koji će biti doniran kroz darovne kartice dm-a u pojedinačnoj vrijednosti od 250 kn za svako od 548-ero djece, dirljivim se riječima obratila okupljenim udomiteljima i gostima koji su bili prisutni na primopredaji čeka. Istaknula je kako”dm” uvijek nastoji pomoći zajednici, posebno kad su u pitanju djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi te je istaknula vrijednost udomiteljskih obitelji. Pohvalno se izrazila o svim kupcima koji su svojim odricanjem prikupljenih bodova u korist vrijedne akcije sudjelovali i omogućili realizaciju donacije. Dm uvijek njeguje humanitarnu notu i želi se u što većoj mjeri uključivati u humanitarne akcije i na taj način pomoći one kojima je donacija namijenjena.

Uz menadžericu dm-a Dijanu Košić, primopredaju su uveličali i zamjenik gradonačelnika grada Ivanca Čedomir Bračko, Pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ljiljana Risek, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Ivanec Jasenka Friščić te, predsjednici i udomitelji Udruga “ZIPKA” Varaždin, Udruge udomitelja “Toplo srce” iz Velike Gorice,i “NADA” Ivanec te Udruga udomitelja djece Međimurja. Za ostale članice Udruge kartice je preuzeo Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece koji će ih dalje proslijediti Udrugama udomitelja.

Na kraju želimo još jednom zahvaliti tvrtki dm-drogerie markt i gospođi Dijani Košić u ime svih udomitelja, udomljene djece i mladih na izuzetno vrijednoj i prekrasnoj donaciji kojom je tvrtka dm pokazala, ne samo da je vrhunska i uspješna tvrtka nego uvijek prva svojim odricanjem i primjerom potiče građane na solidarnost prema najpotrebitijima. Zahvaljujemo svim kupcima dm-a koji su podržali akciju “Tu i zima toplo srce ima” i s dm-om uveselili naše udomiteljske obitelji, sportašima na nesebičnom sudjelovanju, našim gostima koji su nas i ovom prilikom bili s nama: zamjeniku Gradonačelnika grada Ivanca Čedomiru Bračku, pročelnici Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ljiljani Risek, Jasenki Frščić ravnateljici Centra za socijalnu skrb Ivanec, fotografu Marijanu Friščiću i Branku Težaku te medijima koji su medijski pratili cijelu akciju.