Volonteri

U Forumu možete volontirati na razne načine, najčešće se volonterstvo veže uz neki aktualni projekt koji provodimo. Neke od aktivnosti na kojima možete sudjelovati su razne radionice i događanja za djecu i mlade, humanitarne akcije, okrugli stolovi, promocije udomiteljstva i slično. Pratite naše stranice gdje su dostupne sve informacije o projektima i događanjima na kojima možete sudjelovati, a Forum će za sva otvorena volonterska mjesta objaviti detaljan opis, mjesto i vrijeme provedbe te potrebne preduvjete za određena volonterska mjesta.

Ukoliko se želite prijaviti za volonterstvo molimo Vas da ispunite prijavnicu i pošaljete kratki životopis. Po zaprimanju Vaše prijave, procijenit ćemo da li zadovoljavate osnovne preduvjete predviđene opisom posla volontera te ćemo Vas o mogućnostima volontiranja i daljnjim koracima obavijestiti u što kraćem roku.

Sve volonterke i volonteri u Forumu potpisuju Ugovor o volontiranju kojim se reguliraju međusobni odnosi, prava i obveze volontera i Foruma, sukladno Zakonu o volonterstvu (NN 58/07, NN 22/13).

Ispunjavanjem prijavnice, suglasni ste da se vaši podaci uvrste u našu bazu podataka.