“Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023.-2023.”

“Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023.-2023.”
Iznimno nas veseli što je u tijeku potpisivanje ugovora za trogodišnje programe naših udruga članica koje su dobile pozitivan odgovor Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike na prijavljene programe u skopu poziva čiji cilj je širenje mreže socijalnih usluga.
Udruga Zagrljaj VSŽ Udruga udomitelja za djecu “OSMIJEH” Đurđevac Udruga udomitelja djece Međimurja Udruga udomitelja “Nada” Ivanec Udruga Damdom – Udruga udomitelja djece Pgž “Zipka” Udruga udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije kao i Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece idućih tri godine intenzivno će se baviti podrškom udomiteljskim obiteljima u svojim lokalnim zajednicama, ali i promocijom udomiteljstva na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini.
Svakim danom sve više djece čeka na svoj novi dom i žudi za sretnim i sigurnim djetinjstvom. Nadamo se da ćemo ovim programima svi zajedno motivirati sve one potencijalne udomitelje da se odluče na bavljenje ovim pozivom, ali i osnažiti i poboljšati kvalitetu života svih postojećih udomitelja i djece koja su kod njih pronašla obitelj.