Promocija udomiteljstva u Parku Maksimir

Promocija udomiteljstva u Parku Maksimir

U petak 25.09.2020. je održana promotivna akcija i akcija prikupljanja sredstava u Parku Maksimir. Udomitelji su bili na raspolaganju za razgovor i strpljivo su odgovrali na pitanja o udomiteljstvu svima zainteresiranima. Drago nam je da su na naš info štand došle mlade osobe zainteresirane za udomiteljstvo i nadamo se da će ubrzo postati nečiji heroji. Na štandu su bile izložene unikatne štrikane lutkice koje izrađuju članovi Udruge udomitelja djece Međimurja i razni unikatni radovi koje izrađuju članovi “ZIPKE” Udruge udomitelja za djecu i mlade iz Varaždinske županije. Akcije su održane u sklopu projekta Udomitelji zajedno koji je financiran od Ureda UNICEF-a iz Hrvatske.

U isto vrijeme su volonteri Foruma proveli svoju akciju “Posjetimo Zoološki”. Volonteri su odveli udomljenu djecu u razgledavnje Zoološkog vrta i družili se s njima. Ni tmurno vrijeme koje ih je pratilo taj dan nije moglo utjecati na njihova nasmijana lica.

Hvala Parku Maksimir koji nam je odobrio da akcije provedemo u Parku, hvala Zoološkom vrtu grada Zagreba koji je donacijom ulaznica pomogao našim volonterima da udomljenoj djeci uljepšaju dan i hvala svima koji ste naše akcije podržali, bilo preko medija ili uživo.