PREMIJERA SNIMKE PERFORMANSA

PREMIJERA SNIMKE PERFORMANSA

U sklopu Nacionalne konferencije „Razvoj socijalnih usluga u zajednici usmjerenih udomiteljstvu djece“ premijerno prikazana snimka performansa „Kaj sad s nama“ koji se izvodi u sklopu istoimene građanske akcije financirane od Regionalne zaklade za lokalni razvoj „Zamah“u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.
Prikaz životne priče mlade osobe kojoj prestaje pravo na smještaj u udomiteljskoj obitelji nikoga nije ostavio ravnodušnim te su svi imali riječi hvala za ovu akciju, a posebice na izvedbu mladih iz udomiteljskih obitelji te volontera koji su im pomogli u izvedbi.
Hvala Jurici Jagetić na profesionalno odrađenom snimanju i montaži filma u koji je uložio mnogo truda i vremena, a sav posao je napravi volonterski. Od srca hvala što su zahvaljujući nesebičnom radu jednog velikog profesionalca i mladi iz udomiteljskih obitelji bili na „velikom platnu“ i što ćemo ovu snimku moći ponosno pokazivati svim našim partnerima .
Još jednom hvala svim mladim glumcima koji su redovito dolazili na sve probe te prof. Nataši Roginek koja je s njima uvježbala cijeli performans.

Performans pogledajte u cijelosti na linku