Održana Završna konferencija Putokaza!

Održana Završna konferencija Putokaza!

 

 

 

U Zagrebu je od 30.09.2021. do 02.10.2021. držana završna konferencija projekta Putokaz pod nazivom “Zaljubi se u svoj život”. Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece kao partner na projektu je sudjelovao u svim aktivnostima projekta, pa tako i u ovoj završnoj konferenciji koja je bila zamišljena kao završna aktivnost projekta i prilika za predstavljanje postignutih rezultata, ali i za otvaranje novih tema i proširivanje ideje Putokaza namijenjena za sve stručnjake, udomitelje i korisnike projekta Putokaz.
Aktivnosti prva dva dana konferencije 30.09.2021. i 01.10.2021. održale su se u prostorijama udruge Suncokret-OLJIN (Jurišićeva 25), dok je aktivnost 02.12.2021. bila održana na Medvednici.
Aktivnosti koje su održane na konferenciji su, uz predstavljanje projekta i rezultata projekta od strane voditelja projekta Željka Vukobratovića i članova stručnog tima, bile i brojna stručna predavanja, interaktivne i iskustvene radionice iz različitih područja, prezentirane od stručnjaka raznih profesija.
S ponosom možemo reći da je konferencija bila sjajno posjećena, te su sudionici bili izuzetno zadovoljni provedenim predavanjima i radionicama te smo na ovaj način sjajno zaokružili dosadašnju provedbu projekta i završili put Putokaza.
Kako nam je bilo možete pogledati u galeriji slika niže.
Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima i suradnicima projekta Putokaz na svojem sudjelovanju i doprinosu u uspješnoj provedbi ovog projekta, te šaljemo pozdrave od cijelog Putokaz tima!