Dodjela službenog vozila

Dodjela službenog vozila

Partnerstvo AUTO ZUBAK-a i UNICEFA   okrunjeno je 5. rujna 2015   donacijom  predivnog  novog automobila škoda Fabia Forumu za kvalitetno udomiteljstvo djece-udomitelji za djecu .

Forum od  sada  ima  jedno sigurno vozilo koje će se koristiti za prijevoz djece kad to udomiteljska obitelj nije u mogućnosti,  moći će  osnovati i mobilni tim koji će biti podrška djeci i udomiteljima, te prijevozno sredstvo za potrebe rada ureda Foruma .  Hvala predstojnici Ureda  UNICEF-a gosp. Valentini Otmačić i svim njezinim zaposlenicima koji su  koji nas je predložili za ovo vrijedno vozilo, a najveću  zahvalnost dugujemo  donatoru AUTO ZUBAK  koji je po tko zna koji puta pokazao svoju osjetljivost prema djeci roditeljima kojima je to najpotrebnije, a posebno kad se radi o sigurnosti djece u prometu. Donirano vozilo za Forum je osim materijalne vrijednosti i veliko priznanje, ali i obaveza da budemo još bolji i kvalitetniji i da na najbolji mogući način opravdamo donaciju i povjerenje koje su nam ukazali AUTO ZUBAK I UNICEF HRVATSKA . Mi to jedino možemo da budemo udomitelji po mjeri djeteta i u njegovom najboljem interesu kako bi se ono razvilo u zdravu, sretnu i odgovornu mladu osobu.

zubak-1

Osim predivnog poklona o kojem smo do sada mogli samo sanjati, predivna je bila i sama dodjela koja se odvijala u salonu AUTO ZUBAK-a u Sesvetama. Dodjelu su svojom nazočnošću uveličali predstojnik Uprave AUTO ZUBAK-a Dimitrije Trbović koji je predao ključeve predsjednici Foruma  Mladenki Ravenski, predstavnici UNICEF-a na čelu s predstojnicom Ureda Valentinom Otmačić te UNICEF-ova ambasadorica dobre volje Bojana Gregorić Vejzović.

zubak-2

Hvala  mladima iz udomiteljskih obitelji koji su izvedbom performansa „Kaj sad s nama“ dali posebnu notu ovom događaju. Za njih je ovo bila velika čast jer su performans izvodili ispred dive hrvatskog glumišta Bojane Gregorić Vejzović koja je bila dirnuta pričom koju su prikazali. Svima je bila  čast što smo upoznali Bojanu te se uvjerili da osim što je velika glumica je prvenstveno žena sa velikim srce koja s pravom nosi titulu UNICEF-ove ambasadorice dobre volje za Hrvatsku.

zubak-4